Sastanak Radne grupe za izradu Plana upravljanja DC Rojc

radna grupa

Slijedom dugogodišnjeg rada i zalaganja mreže nezavisnih društveno – kulturnih centara u Hrvatskoj, u koju je uključen i Društveni centar Rojc, za bolje pozicioniranje izvaninstitucionalne kulture, unapređenje upravljanja i prepoznavanja vrijednosti novih prostora kulture za vitalizam i demokratizaciju društva, aktivisti društveno – kulturnih centara stvorili su snažnu platformu koja je otvorila prostor za ulaganje u razvoj civilno – javnog partnerstva u brojnim centrima u Hrvatskoj.

Unapređenjem suradnje između Grada Pule i svih korisnika prostora u DC Rojc s ciljem uspostave učinkovitoga modela upravljanja osigurat će se stabilnost i još veći dinamizam aktivnosti.

Stoga se sastala Radna grupa za izradu Plana upravljanja DC Rojc kojim će se omogućit institucionalna stabilnost DC Rojc koja će posljedično rezultirati većom otpornošću i održivosti.

Uskoro će Radna grupa za izradu Plana upravljanja DC Rojc prve nacrte predstaviti udrugama iz Rojca i zainteresiranoj javnosti na javnoj tribini.